10 ting jeg vil lave i juni

Outfit of the day #467

Martinhal Quinta Portugal villasMartinhal Quinta do Lago PortugalMartinhal Quinta do Lago Portugal

Reklamelinks markeret med *
H&M dress (HERE*) – Sui Ava hairclip (HERE*) – Ray-Ban sunglasses
Ellos bag (HERE*) – Zara shoes (HERE*)

Det her kunne meget muligt være min sommeruniform resten af sommeren! Den rare luftige kjole fra H&M*, et sødt spænde i håret og mine nye lædersandaler fra Zara, som jeg nærmest har på fødderne hele dagen – bortset fra når jeg sover. Overvejer voldsomt at købe sidstnævnte sandaler i flere farver. Kjolen er virkelig også rar, men er dog lidt lille i størrelsen – gå gerne en størrelse op end, hvad I normalt er. Den overvejer jeg også at købe i en anden farve, da den findes i helt sort*.

Billederne er i øvrigt taget, da vi var i Portugal for et par uger siden. Nu er der ikke længe til, at vi stikker syd på igen, som jeg nævnte her. Jeg glæder mig til tzatziki, moussaka og den helt særlige stemning der er i Grækenland. Når vi kommer hjem igen, så må den danske sommer altså godt indfinde sig lidt mere permanent, så jeg kan se sådan her ud i hele juli og august. Så vil jeg i hvert fald også have samme smil på!

Ps. Den shape badedragt, som jeg nævner i mine stories i dag er denne her*. Jeg har den selv i rød og i blå/hvidstribet og i en str. 40. I kan som sagt se den på mig inde på mine stories på instagram i dag HER

I wouldn’t mind wearing this exact outfit the whole summer. The light dress from H&M*, a cute hairclip and the really cheap leather sandals from Zara. The photos were taken in Portugal a few weeks ago and soon we’re going to Greece. I’m really looking forward to it!!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Nadja hylstrup

    Hej 😀. Virkelig fine sandaler – hvordan er de i størrelsen? Er de til den lille eller store side?
    Mvh. Nadja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      De er normale til små. Jeg er normalt en str. 40 eller 41 – og jeg har disse i en 41. De er meget normale efter Zaras størrelserne normalt – som jeg generelt synes er små. Både i tøj og sko.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i juni